Skip to main content

Met videotestimonials morgen meer klanten

Met een videotestimonial laten we je tevreden klanten meer prospects overtuigen. Ze vertellen voor de camera over hun ervaringen met je product of dienst, terwijl beautyshots het verhaal visueel versterken. Hierdoor kunnen prospects zich inleven in de situatie van je klant. Een krachtige getuigenis inspireert en zet aan tot actie. Twijfels en bezwaren worden op een unieke manier weggenomen. Dit is mond-tot-mond reclame op z’n best!

Bereik meer nieuwe klanten

Met een videotestimonial bereik je snel meer nieuwe klanten:

  • Je klant gaat de video zeker delen met zijn eigen netwerk, ondertussen maakt hij als vertrouwde connectie voor jou de beste reclame.
  • Je klant getuigt op een autenthieke en spontane manier over je samenwerking en het resultaat. Dit geeft je reputatie een geweldige boost!
  • Met video bereik je tot 10 keer meer mensen op social media voor hetzelfde advertentiebudget, zo bereik je veel meer prospects.

Krijg meer leads & aanvragen

Met een videotestimonial zet je prospects maximaal aan tot actie:

  • In een videotestimonial maakt de prospect enerzijds op een snelle manier kennis met jouw bedrijf en schept de getuigenis meteen veel vertrouwen.
  • We bereiden de interviews op een strategische manier voor, zodat we inspelen op de behoeften en bezwaren van je doelgroep.
  • Onze klanten merken meteen een stijging van het aantal aanvragen na het inzetten van videotestimonials.

Hoe gaan wij te werk? Wij regelen alles!

Het enige wat jij moet doen is ons enkele tevreden klanten bezorgen. Onze online-marketeers maken de afspraken, bereiden de interviews voor, briefen jou en je klanten en zorgen ervoor dat iedereen goedgemutst op de draaidag verschijnt. Zo ontzorgen we jou volledig zodat jij je kunt blijven focussen op je business.

Een waaier uit +300 realisaties

Tijdelijk lanceringsaanbod

Breng jouw marketing in 2019 naar een volgend niveau en overtuig nieuwe klanten al online om met jouw bedrijf samen te werken! Onderscheid je online van al je concurrenten en laat het gezicht achter je bedrijf zien.

Om jou als ondernemer aan te zetten om kennis te maken met de kracht van videomarketing, hebben we een TIJDELIJK LANCERINGSAANBOD uitgewerkt.

Wanneer je 4 videotestimonials laat inblikken, maken we gratis een extra bedrijfsfilm

(Deze aanbieding is tijdelijk en kan op elk moment stopgezet worden.)

Voor je investering maken we

4 high-end klanttestimonials van 60 seconden
& 1 bedrijfsfilm van 90 seconden

Ga in 2019 van start met video-marketing & onderscheid je zo meteen in je markt!

We komen heel graag met jou in contact! We zijn ervan overtuigd dat jij met het inzetten van videotestimonials je business een boost kunt geven.

  Bezig met versturen...

Onze klanten getuigen ook 😉

+300 getuigenissen reeds op beeld vastgelegd