Skip to main content

Wij starten met een gesprek & gaan strategisch te werk.

Video is niet langer een doel op zich, maar een middel om snel meer klanten te bereiken. Daarom is het van essentieel belang om goed in beeld te brengen wie je doelgroep is en hoe we deze het beste kunnen aanspreken. Op deze wijze kunnen we een strategie en scenario bepalen om zoveel mogelijk resultaat uit je videomarketing te verkrijgen.

Ons team van marketeers gaat voor je aan de slag!

Bij Videowise Video Agency gaan we voor een volledige ontzorging van onze klanten. Zo gaat ons team van specialisten aan de slag met een scenario voor je videoproductie. We schrijven interviews uit en maken de nodige afspraken. We bereiden de draaidag helemaal voor, zodat jij je kunt focussen op je eigen business.

Dit alles gebeurt altijd in nauwe samenwerking en in alle transparantie.

Tijdens de draaidag nemen we de regie in handen.

Vaak hebben onze klanten nog weinig of geen ervaring met video, dan is zo’n draaidag altijd even spannend. Onze ervaren crew stelt iedereen op zijn gemak en zorgt ervoor dat iedereen enthousiast en spontaan op de set verschijnt. Ons nauwlettend oog heeft alles meteen opgemerkt. Wij zorgen dat de setting perfect in het plaatje past. Jij moet je alleen maar focussen op het verhaal dat je wenst te delen met de kijker.

We brengen je verhaal tot leven bij de montage.

Om tot een sterke verhaallijn te komen, weerhouden we enkel de sterkste quotes. Mooie sfeerbeelden ondersteunen de verhaallijn op een visuele manier. Je ziet bijna letterlijk wat er gezegd wordt! Een dynamische montage op het ritme van de muziek zorgt voor een pakkende story die de kijker triggert en aan het scherm gekluisterd houdt. Hetgeen je als bedrijf wil uitstralen vertalen we naar de ultieme videoboodschap. 

We brengen de resultaten uit je video in beeld.

Bij video marketing gaan productie en online marketing hand in hand. Na elke campagne brengen we de resultaten duidelijk in beeld. Zo weet je concreet wat je advertentiebudget oplevert. Een overzichtelijk rapport word je per mail toegezonden. Even samenzitten kan ook. De perfecte manier om resultaten te overlopen en het vervolgtraject te bepalen.

+300 getuigenissen reeds op beeld vastgelegd

Ik wil mijn business een boost geven met videomarketing!

We komen heel graag met jou in contact! We zijn ervan overtuigd dat jij met het inzetten van videotestimonials je business een boost kunt geven.

  Bezig met versturen...