Skip to main content

Onze video-oplossingen

Bedrijfsprofiel

Laat de wereld kennismaken met je bedrijf en activiteiten. We brengen duidelijk in beeld wat jullie nu net zo uniek maakt. Het Bedrijfsprofiel vormt een duidelijke basis voor iedereen die in contact komt met jouw bedrijf. Beleving stellen we centraal in deze video. Het is ons belangrijkste doel een sfeer te creëren waaraan de prospects jouw bedrijf kunnen herkennen. Door deze video strategisch op te bouwen, maken we iedere potentiële klant duidelijk waarom jij de juiste partner bent.

Meer informatie

Explainer Video’s – Uitlegvideo’s

Inspireer je potentiële klanten door je product of dienst onder het vergrootglas te plaatsen in een duidelijke, stijlvolle video. De klantbeleving staat hierin centraal, we vertrekken vanuit hun standpunt en lichten de unieke aspecten toe die voor hen echt het verschil maken. Jouw prospect voelt zich als nooit ervoor aangesproken, we nemen alle mogelijke bezwaren weg en zetten jouw potentiële klant aan tot actie.

Meer informatie

Testimonials – Klantgetuigenissen

Klantgetuigenissen zijn een creatieve manier om jouw bedrijf en je klant in de kijker te zetten. We brengen jouw product of dienst in beeld in combinatie met de getuigenis over jullie samenwerking. Prospects kunnen zich inleven in de situatie van jouw klant, worden geïnspireerd en overtuigd door hun twijfels en bezwaren op een unieke manier weg te nemen. Met testimonials spelen we ook in op de kracht van aanbeveligingen: als anderen het goed vinden en met hen samenwerken, dan zijn we ook eerder geneigd dit te doen. Je moet je verder geen zorgen maken over het scenario, wij zorgen voor alles! Jullie moeten enkel de ideale klant zoeken, wij regelen de rest!

Meer informatie

Tips & tricks

Met Tips laat je zien dat je de juiste kennis en expertise in huis hebt en inspireer je toekomstige klanten om aan de slag te gaan met jouw product of dienst. Je bouwt autoriteit op en uiteindelijk leidt je kijkers via een duidelijke Call to Action naar je website.

Meer informatie

Ad Campaigns – Advertentiecampagnes

Promoot je merk, bedrijf, product, dienst of actie op social media, in de bioscoop of op lokale of nationale TV. Bij korte videocommercials of -campagnes is een sterk en creatief scenario king! We gaan samen met jou aan de slag. Welke doelgroep wil je bereiken? Welke doelstelling heeft de campagne? Vervolgens creëren we een opvallend en krachtig videoscenario die jouw campagne voluit gaat boosten. Ook in de videoproductie zelf, kunnen we je volledig ontzorgen, zo kun jij je focus behouden op jouw eigen business.

Video-Marketing

Zet jij al in op videomarketing? Promoot je video’s op een doordachte manier op het web. Dit is de ideale manier om het maximale bereik te behalen en mensen te overtuigen om over te gaan tot een aankoop. De webgebruiker is vooral snel. Je video moet dus opvallen en in een mum van tijd de boodschap overbrengen op de kijker. Doorheen de jaren hebben we intense partnerships opgebouwd met online-marketeers die ons team perfect aanvullen om jouw online campagne met video succesvol te maken.

Maatwerk

Heb je zelf een geniale ingeving of past jouw idee niet helemaal in één van de oplossingen? Dan horen we het graag! We staan klaar om elk individueel project vorm te geven op basis van maatwerk.

Meer informatie