Skip to main content
Testimonial video klant Origin'eau
Testimonial video klant Kim Vanhees
Testimonial video klant RS Badkamers
Testimonial video klant Slokker
Testimonial video klant Stefan Bostoen

Je klant als beste verkoper!

Met een videotestimonial laten we je tevreden klanten meer prospects overtuigen. Ze vertellen voor de camera over hun ervaringen met je product of dienst, terwijl beautyshots het verhaal visueel versterken. Hierdoor kunnen prospects zich inleven in de situatie van je klant. Een krachtige getuigenis inspireert en zet aan tot actie. Twijfels en bezwaren worden op een unieke manier weggenomen. Dit is mond-tot-mond reclame op z’n best!

Onze klanten ervaren meteen meer aanvragen na het inzetten van klantentestimonials!

Videowise is dé videopartner voor KMO’s in Vlaanderen

Professionele videotestimonials vanaf € 500 per stuk

Een shortlist met enkele van je tevreden klanten. That’s it. De rest nemen wij voor onze rekening. Ontzorgen heet dat. Onze online marketeers maken de nodige afspraken, bereiden de interviews voor, werken een scenario’s uit en zorgen dat iedereen goedgemutst op de draaidag verschijnt. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid!

Strategische videomarketing voor bedrijven

De kracht van videotestimonials:

  • Snel in te zetten & meteen resultaat
  • Onderscheidende vorm van publiciteit
  • Verhoog je reputatie & autoriteit
  • Laat je klanten jouw verhaal doen
De impact van videotestimonials

Creëer met videotestimonials meteen impact op je business!

Testimonials of klantgetuigenissen zijn multi-inzetbaar. Post ze met regelmaat op social media om ‘top of mind’ te blijven of prospects naar landingspagina’s te leiden met speciale acties. Via social advertising bereikt je boodschap duizenden potentiële klanten. Gebruik testimonials zeker op je eigen website, speel ze af op beurzen of events of toon ze in gesprekken met klanten. Met video testimonials straal je als bedrijf autoriteit en betrouwbaarheid uit.

Bekijk enkele realisaties

Hoe gaan we te werk?

De spreker mooi in beeld laten komen, leiden naar de beste quotes is onze job. Daarnaast maken we sfeerbeelden die relevant zijn voor wat je klant vertelt. Het resultaat? Een duidelijke en sterke storyline. Vlotte en goedlachse sprekers voor de camera betekenen een enorme meerwaarde. Een enthousiaste klant zorgt samen met onze coaching voor vuurwerk op het scherm! Wij lopen over van passie en creativiteit. Onze ervaren crew zorgt voor een leuke dag door te begeleiden en klantvriendelijk en in een gemoedelijke, klantvriendelijke sfeer te werken.

Onze klanten getuigen

Testimonial video klant Pascale Luts
Testimonial video klant Toon Peters
Testimonial video klant Emanuel Van der Aalst
Testimonial video klant Cedric De Ruette

Video klaar & nu klanten werven!

Als de videotestimonials klaar zijn, dan laten we je niet aan je lot over. Wij helpen je om je investering om te zeten in meer online aanvragen en klanten. Als je met Videowise werkt, staat er immers ook een heel marketingteam klaar om jouw video’s te laten renderen!

Een geweldige video blijft de basis. Het juiste publiek bereiken, potentiële klanten overtuigen om tot een aankoop over te gaan een logisch vervolg. Je video moet opvallen en in een mum van tijd z’n boodschap overbrengen. Promoot je video’s op een doordachte manier op het web met online marketing. Meten is weten! Onze online marketeers volgen de resultaten om je campagne succesvol te maken met video.

Een sterke na-service voor uw videoproject

+300 getuigenissen reeds op beeld vastgelegd

Ik wil mijn business een boost geven met videomarketing!

We komen heel graag met jou in contact! We zijn ervan overtuigd dat jij met het inzetten van videotestimonials je business een boost kunt geven.

  Bezig met versturen...