Skip to main content

Claim de aandacht op social media!

We zien dat video op social media kanalen steeds meer vertegenwordigd is en in de toekomst steeds vaker gebruikt zal worden. Social Media kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn motiveren hun gebruikers ook om te werken met video. Zo krijgt jouw video organisch meer bereik en zullen je advertentiekosten lager liggen wanneer je video inzet.

Doordat video steeds vaker deel uitmaakt van je social tijdlijn, wordt ook weer moeilijker om de aandacht van deze snelle internetgebruiker te claimen. Daarom hebben we een speciaal social media format ontwikkeld die jouw video meer zichtbaarheid geeft.

Opvallend & zichtbaarder

Door gebruik te maken van een opvallende canvas met header creëeren we twee voordelen: enerzijds valt de opvallende canvas in je huisstijl meer op in ieders tijdlijn en anderzijds spreekt de titel of quote in de header je doelgroep meteen aan om de video te bekijken.

+300 getuigenissen reeds op beeld vastgelegd

Ik wil mijn business een boost geven met videomarketing!

We komen heel graag met jou in contact! We zijn ervan overtuigd dat jij met het inzetten van videotestimonials je business een boost kunt geven.

  Bezig met versturen...