Skip to main content

Wij brengen jouw creatief idee in beeld!

Heb je zelf een geniale ingeving of past jouw idee niet helemaal in één van onze video-oplossingen? Dan horen we het graag! We staan klaar om elk individueel project vorm te geven op basis van maatwerk.

We starten elk project met een goed gesprek waarin we businessminded met je meedenken hoe video jouw unieke project, bedrijf, dienst of product op de juiste manier in beeld brengt.

Vervolgens ontzorgen we je volledig. We ontwikkelen een script, regelen desgewenst de volledige setting en nemen de regie in handen op de draaidag zelf zodat alles vlot verloopt.

Tagly Tag & Connect

Tagly is een innovatief product dat consumenten een digitale boodshap laat inspreken die via een sticker door de ontvanger van een cadeau afgespeelt kan worden. Hoe leg je dit uniek concept duidelijk uit en schep je de juiste sfeer van verwondering waarom consumenten gebruik zullen maken van deze techniek? Juist! Met video natuurlijk.

We stonden in voor het scenario, de volledige regie, productie en montage van deze reclamespot.

+300 getuigenissen reeds op beeld vastgelegd

Ik wil mijn business een boost geven met videomarketing!

We komen heel graag met jou in contact! We zijn ervan overtuigd dat jij met het inzetten van videotestimonials je business een boost kunt geven.

  Bezig met versturen...